01
01
Лавров парк ©
02
02
Лавров парк ©
03
03
Долни Дъбник ©
04
04
Община Долни Дъбник ©

Обществено обсъждане на План за интегрирано развитие на Община Долни Дъбник 2021-2027

Печат
Публикуване

ПОКАНА

за участие в обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Долни Дъбник (ПИРО) за периода 2021-2027 г.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,


Във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на община Долни Дъбник (ПИРО) за периода 2021-2027 г. ще се проведат обществени обсъждания. Целта на обсъжданията е да се представи на широката общественост проектът на плана.

За да бъде обхванат по-широк кръг от заинтересовани страни ще се проведат 2 обсъждания – на 22.04.2021 г. от 11.00 часа - присъствено в многофункционалната зала в сградата на Народно читалище „Илия Бешков 1898” гр. Долни Дъбник, ул. „Христо Янчев” № 64 и онлайн – на 23.04.2021 от 11.00 часа - в платформата Microsoft Teams.
Присъственото обществено обсъждане ще се проведе изцяло съгласно въведените противоепидемични мерки.
За да може онлайн-обсъждането да бъде конструктивно, моля да заявите предварително своето участие на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , където да посочите име и фамилия. На мейла, от който сте направили заявката си, ще получите линк с покана за включване в срещата в деня преди провеждането ѝ.
За всички, които няма да имат възможност да присъстват на обсъжданията могат да разгледат качените материали на страницата на община Долни Дъбник (линк от сайта на общината www.dolni-dabnik.com) или да изпратят своите препоръки и забележки на ел.поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .
Планът е стратегическият документ за развитие на Община Долни Дъбник през следващите 7 години, ето защо е важно Вашето участие. Разчитаме на Вашето сътрудничество и Ви благодаря за желанието за участие и съдействие!


С уважение,

ИВАН ВЕТОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ДОЛНИ ДЪБНИК

Copyright 2011 Община Долни Дъбник - Обществено обсъждане на План за интегрирано развитие на Община Долни Дъбник 2021-2027. Община Долни Дъбник
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free