ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА

Печат
Публикуване

     С удоволствие информирам обществеността на община Долни Дъбник за това , че МОН обезпечи финансови средства в размер на 96552 лева за ремонт на спортна площадка „Игрище за баскетбол" в СУ „Христо Ботев" гр. Долни Дъбник, също така с ПМС №360 от 10.12.2020 г. са подсигурени 300 000 лева на община Долни Дъбник предназначени за ремонт на улици и подстъпи към гробищните паркове в населените места. Това стана възможно благодарение на съвместните ни усилия със Стефан Бурджев, депутат в 44-то НС от ПГ на „БСП за България", оценяваме неговата ангажираност и усилия в подкрепа на Община Долни Дъбник!
Ремонтите са изключително необходими, тъй като уличните платна водещи към гробищните паркове в населените места са в лошо състояние и се нуждаят от цялостно обновяване. Съществуващите спортни площадки и игрища в двора на СУ "Христо Ботев" са в незадоволително състояние и това затруднява реализирането на спортни дейности - учебни и извън класни.
     Вярвам, че с реализирането на тези проекти ще направим още една стъпка към нашата цел- да превърнем община Долни Дъбник в по-добро място за живот.
Благодаря на Правителството за разбирането и оказано доверие ! Благодаря на г-н Бурджев за помощта и съдействието!

Иван Ветов
Кмет Община Долни Дъбник

Copyright 2011 Община Долни Дъбник - ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА. Община Долни Дъбник
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free